Soorten content


Er zijn diverse soorten content die we kunnen maken voor U. Deze kunt U op diverse platformen gebruiken en plaatsen op Uw website.

intro_bg
inlfuencecontent-wit

ONZE EXPERTISE

Beeldbewerking van video's.

Beeldmateriaal editten tot bruikbare video.

Color grading van videomateriaal.

Davinci resolve specialisten

Bedrijfspromotie filmpje

De duur van een bedrijfsfilmpje bedraagt meestal tussen de 90 seconden en 4 minuten. Hierin schetst U een algemeen beeld van Uw bedrijf. Ook kunnen interviews worden toegevoegd.

Instructie filmpjes

Wat tegenwoordig veel gedaan wordt, is door middel van een filmpje laten zien hoe een product werkt. Klanten lezen niet graag meer een handleiding.

Commercial

Filmpjes van rond de 30 seconden, waar kort maar bondig een product of bedrijf onder de aandacht gebracht wordt.

Product filmpjes

Vertellen iets over een product of dienst. Duur filmpje is afhankelijk van de boodschap.

Muziek videoclip

Maak een mooie videoclip bij je muziek en vergroot je kans op succes.

Color grading

Maak van een gewone film een bijzondere film. Color grading wordt de laatste jaren steeds meer toegepast in promotie content. Color grading zorgt er voor dat een beeld een bepaald gevoel krijgt en zoals men ook wel zegt, er cinematografisch (filmisch) uit gaat zien.

Color grading betstaat uit 3 stappen:

Primary color correction: Het juist corrigeren van belichting, kleuren en contrasten.

Secondary color correction: Dit is eigenlijk color grading. Hierin wordt er een 'look' ontwerp gemaakt. Deze is afhankelijk van het thema van de opdracht en wat een bedrijf wil uitstralen; wil men een zakelijke, open of romantische uitstraling...anything goes!

Toevoegen van Effecten

Soms kan het mooi of nodig zijn om effecten toe te voegen aan een shot of film om de boodschap nog sterker naar voren te brengen. Denk aan het kunstmatig belichten van personen of onderwerp. Het toevoegen van een 'light flare' kan ook bijdragen aan het gevoelseffect. Maar misschien wil je het extra cinematografisch maken door 'grain' toe te voegen, zodat het echt een speelfilm gevoel geeft. De mogelijkheden zijn onbeperkt en onze kennis groot.

voor gradinglog4_1.12.2na grading4_1.12.1
voor gradinglog3_1.11.3na gradinglog3_1.11.2
voor gradinglog5_1.1.2na grading5_1.1.1
voor gradinglog_2.29.1na grading_2.29.2