Over Influence Content


Steeds minder mensen kijken traditioneel televisie. Iedereen heeft nu wel een smartphone of Ipad waar men graag op social media zoals Facebook en Youtube enzovoorts zit. Sterker nog, we zien dat de traditionele zender zich steeds meer profileert op de verscheidene social media kanalen. Een gevolg is dat mensen in een media bubbel komen. Want in tegenstelling tot de televisie kunnen de platformen van social media zien wat de interesse is van een kijker en aanbevelingen doen.

Dus het is als bedrijf erg belangrijk om onder de aandacht te komen van de diverse social media. Een van de meest effectieve manieren is een promotie filmpje. En daar komen wij bij kijken.

Kennismaken met Influence Content

Wij zijn een jong bedrijf, met reeds 20 jaar evaring op het gebied van filmen en editen. Wij hebben ons de laatste jaren ook gespecialiseerd in color graden. Wij kijken met onze klanten naar hun wensen en naar wat hun doelgroep is. We maken een plan, we filmen en monteren het. Als men wensen heeft op het vlak van color grading, kunnen we dat ook verzorgen. Als onze klanten wensen dat wij dit uitzetten op sociale media, dan hebben we partners waar we mee samenwerken.

We kijken dan naar platformen zoals bijvoorbeeld Facebook en Youtube, naar de te volgen strategie en de te benaderen doelgroep. Zodat Uw media content door de juiste mensen wordt bekeken en U het meeste rendement uit Uw content haalt. Als u een film voor Uw website wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk.